پنجشنبه ۰۶ اردیبهشت ۰۳

گرافيك و خلاقيت

۱۵ خوراكي جادويي كه سيستم ايمني را تقويت مي‌كنند

۸۲ بازديد

۱. مركبات تصور مي‌شود ويتامين C. باعث افزايش توليد گلبول‌هاي سفيد مي‌شود. اين‌ها براي مبارزه با عفونت‌ها مهم هستند.مركبات محبوب: گريپ فروت پرتقال‌ها نارنگي ليمو ليموترشنارنگي يافا يا كلمنتين
از آنجا كه بدن ويتامين سي توليد يا ذخيره نمي‌كند، به دريافت روزانه ويتامين سي نياز داريد. تقريباً تمام مركبات داراي ويتامين C. زيادي هستند 
۲. فلفل دلمه‌اي قرمزهر گرم فلفل قرمز حاوي دو برابر هر گرم مركبات ويتامين C. است. آن‌ها همچنين منبع غني بتا كاروتن هستند. 
۳. كلم بروكليكلم بروكلي با داشتن ويتامين‌هاي A. C؛ و E؛ و همچنين بسياري از آنتي اكسيدان‌ها و فيبر، يكي از سالم‌ترين سبزيجاتي است كه مي‌توانيد به وعده‌هاي غذايي روزانه تان اضافه كنيد. نكته اصلي حفظ مزايا آن، پختن آن در حد امكان - يا حتي مصرف آن به شكل خام است 
۴. سيرتمدن‌هاي اوليه ارزش اين ماده غذايي را براي مقابله با عفونت‌ها تشخيص داده بودند. بنا به اطلاعات مربوط به مركز ملي تغذيه و تحقيقات تكميل شده درباره سلامت، سير مي‌تواند به كاهش فشار خون و كند شدن سختي شريان‌ها نيز كمك كند.

۵. زنجبيل زنجبيل ممكن است به كاهش التهاب كمك كند، كه مي‌تواند به كاهش گلودرد و ساير بيماري‌هاي التهابي كمك كند. زنجبيل همچنين ممكن است براي تسكين و كاهش حالت تهوع مفيد باشد. طبق تحقيقات اخير بر روي حيوانات، به نقل از يك منبع قابل اعتماد، زنجبيل ممكن است به كاهش درد مزمن كمك كند و حتي خواص كاهش دهنده كلسترول را دارا باشد.
۶. اسفناجمقدار كمي پخت اسفناج مقدارويتامين A. را افزايش مي‌دهد و باعث مي‌شود مواد مغذي ديگر از اسيد اگزاليك آزاد شوند.
۷. ماستماست‌هايي مانند ماست يوناني و كفير مي‌توانند سيستم ايمني بدن را تقويت كنند. 
۸. بادامنصف فنجان بادام، تقريباً برابر با ۴۶ بادام، نزديك به ۱۰۰ درصد از مقدار روزانه ويتامين E. را تامين مي‌كند.
۹. زردچوبه اين ادويه براي سال‌ها است كه به عنوان تركيبي ضد التهابي براي تسكين علائم آرتروز و آرتريت روماتوئيد مورد استفاده قرار مي‌گيرد. همچنين تحقيقات ResearchTrusted Source نشان مي‌دهد كه غلظت بالاي كوركومين، كه رنگ متمايزي به زردچوبه مي‌دهد، مي‌تواندبراي ترميم آسيب عضلات مفيد باشد.
۱۰. چاي سبز چاي سبز واقعاً عالي است و سرشار از اپي گالوكتچين گالات يا EGCG يكي ديگر از آنتي اكسيدان‌هاي قدرتمند است.
 مشخص شده است كه EGCG عملكرد سيستم ايمني را تقويت مي‌كند. فرايند تخمير چاي سياه باعث از بين رفتن بسياري از EGCG مي‌شود. از طرف ديگر دم كرده چاي سبز به دليل عدم عبود از مرحله تخمير مي‌تواند EGCG را در خود حفظ كند.همچنين چاي سبز منبع خوبي از اسيد آمينه L-theanine است. L-theanine ممكن است در توليد تركيبات موثر ضد ميكروب در سلول‌هاي T. كمك كند.
۱۱. پاپاياپاپايا ميوه ديگري است كه داراي ويتامين C. است. مي‌توانيد ۲۲۴ درصد از مقدار ويتامين C؛ كه روزانه توصيه مي‌شود را در يك پاپايا پيدا كنيد.پاپايا‌ها مقادير مناسبي از پتاسيم، ويتامين‌هاي گروه B؛ و فولات دارند كه همگي براي سلامت كلي مفيد هستند.
۱۲. كيويدرست مانند پاپايا، كيوي‌ها به طور طبيعي سرشار از مواد مغذي ضروري از جمله فولات، پتاسيم، ويتامين K؛ و ويتامين C. هستند. 
۱۳. ماكيان طيوري مانند مرغ و بوقلمون از نظر ويتامين سرشار از B-۶ هستند. حدود ۳ اونس (۸۵ گرم) گوشت بوقلمون يا گوشت مرغ حاوي ۴۰ تا ۵۰ درصد از مقدار توصيه شده روزانه B-۶ است.
۱۴. تخمه آفتابگرداندانه‌هاي آفتابگردان سرشار از مواد مغذي از جمله فسفر، منيزيم و ويتامين B-۶ هستند. آن‌ها همچنين غني از ويتامين E؛ و آنتي اكسيدان قدرتمند فوق العاده هستند.
۱۵. صدف و يا غذا‌هاي درياييزينك به اندازه بسياري از ويتامين‌ها و مواد معدني ديگر مورد توجه قرار نمي‌گيرد، مكملي كه بدن ما به آن احتياج دارد تا سلول‌هاي ايمني بدن بتوانند به درستي عمل كنند.انواع مختلف صدف‌هايي كه داراي مقدار زيادي زينك هستند عبارتند از: ميگو ماهي خرچنگبه خاطر داشته باشيد كه نبايد بيشتر از مقدار توصيه شده روزانه، زينك در رژيم غذايي خود داشته باشيد. اين مقدار براي مردان بالغ، ۱۱ ميلي گرم و زنان ۸ ميلي گرم است

تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.